Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Elektronické prodlu...
 
Oznámení
Smazat vše

Elektronické prodlužování parkovací karty

(@jiri-stejskal13-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den.

Když jsem byl těsně před zahájením nového systému platit parkovací povolení, bylo mi řečeno, že když tam do nějaké žádosti napíši mail, bude mi zřízen na jakých si speciálních stránkách account, kde si budu moci online prodlužovat povolení, elektronicky platit, atd. To jsem udělal, ale už jsou to asi dva měsíce a nic se nestalo. Takže to nefunguje?

Citát
Úvodní téma Publikováno : 29/03/2018 1:21 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, celý systém funguje přesně, jak píšete. Pokud máte zřízený účet na stránkách www.parkujvklidu.cz, měla by veškerá další komunikace již probíhat elektronicky. Jestli se vám to nedaří, obraťte se prosím na kolegy z Odboru dopravy, kteří s vámi vše projdou.

V případě, že budete mít v budoucnu další konkrétní dotazy, doporučuji poslat dotaz přes nabídku Zeptat se, kterou naleznete na HP. Toto fórum by mělo spíše sloužit k tématickým diskuzím a neumíme vyřešit  konkrétní technické problémy jednotlivých občanů. 

Děkuji za pochopení 

OdpovědětCitát
Publikováno : 03/04/2018 8:23 am
(@jiri-stejskal13-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den. Promiňte, ale kdyby to fungovalo přesně jak píši, tak bych měl zřízený účet a někdo by mne o tom asi měl vyrozumět. A dále: Problém jsem uvedl do sekce parkování tak, jak je předepsáno. Pokud tohle není tematická diskuze, těžko potom soudit co je. Konkrétní dotaz jsem položil. Pokud na něj neumíte odpovědět, pošlete ten odkaz kolegům kteří to umí vy. Jinak je to fórum na nic. Děkuji za pochopení.

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 04/04/2018 12:31 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Hezký den, aby kolegové zjistili Váš problém (nemáme zprávy, že by to jiným uživatelům nefungovalo), potřebují znát Vaše přihlašovací údaje a další informace k Vašemu účtu. Pokud vše chcete zveřejnit na veřejném dikuzním fóru, prosím, napište je sem. V případě, že upřednostníte osobní konzultaci, ozvěte se, kolegyním.

Jak již jsem psala, toto není formát Otázek a odpovědí ze starých webových stránek, ale diskuzní fórum, které je členěno do vláken.

Pro otázky občanů by měl sloužit "banner" Zeptat se na homepage.

Děkuji za pochopení. 

OdpovědětCitát
Publikováno : 04/04/2018 7:10 am
(@jiri-stejskal13-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Moc pěkný den. Paní Matějková, přestaňte uživatele posílat do lesa. Ty takzvané "přihlašovací údaje a další informace k Vašemu účtu.", je pouhý email, který vyplníte u té přepážky. Mně je úplně jedno, jaký je tohle "formát", pokud je toto diskuzní fórum o parkování, problém sem patří. Nedělejte laskavě od začátku paní Horskou, která nás odmazávala deset let, abychom se zeptali jinde.

Ale protože jsem se samozřejmě na vás nespolehl a napsal pouhý odkaz na toto fórum na odbor dopravy, za hodinu mi přišly vygenerované přihlašovací údaje. A to jste místo plácání o "formátu" mohla udělat vy.

Děkuji za pochopení.

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 05/04/2018 1:19 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Vážený pane Stejskale, jen pro vysvětlení, mě by kolegové Vaše přihlašovací údaje nevydali a jistě by je nezveřejnili na tomto veřejném fóru.

Přeji hezký den. 

OdpovědětCitát
Publikováno : 05/04/2018 7:14 am
Sdílet: