Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Vybirani pokut za s...
 
Oznámení
Smazat vše

Vybirani pokut za stani v modre ZPS

(@autohovorka-mojeid-cz)
Nový uživatel

Dobry den, zajima me zda mate Vy nebo Eltodo, nebo někdo do registru vozidel jinych státu? Dokazete vybirat pokuty od majitelu vozidel registrovanych v jinych statech? 

Dale chci vedet kolik bylo jiz zjisteno prestupku neopravneneho stani v ZPS a kolik jiz bylo ulozeno pokut a take kolik pokut jiz bylo uhrazeno.

Prosim presna cisla!!!!

Prosim opravdu o jasnou odpoved a ne nejake vytáčky, ze nevite, nemůžete, ze Eltodo, magistrat a podobne vymluvy, kterých se mi dostavalo a nejen me na starych strankach MC.

Jasnou odpoved na jasnou otázku.

Dekuji Hovorka

Citát
Úvodní téma Publikováno : 30/03/2018 10:13 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Odpovědi se asi nedočkáme :/

OdpovědětCitát
Publikováno : 09/04/2018 4:18 pm
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den,

bohužel přesná čísla zatím nemáme a tedy není možné je zveřejnit. Ráda bych také upozornila na změnu formátu tohoto fóra. Vzhledem k požadavkům a připomínkám občanů na starých webových stránkách, je toto fórum koncipováno především pro diskuzi občanů nad jednotlivými tématy.  Viz pravidla fóra  https://www.praha7.cz/pravidla-diskusniho-fora/.

Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se, kterou naleznete na homepage. 

Děkuji a přeji hezký den. 

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 7:47 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobře, tohle "diskuzní" fórum tedy zůstane mrtvé.

Kdo by v tomto složitém a po změně rozhraní prázdném prostředí diskutoval za cenu registrace na mojeID, když existují lepší, přehlednější a navštěvovanější stránky (facebook). 

Znamená to tedy, že se zde nemají vyskytovat dotazy na vedení radnice? OK

Potom nemá smysl toto fórum, které nahradilo fórum "Otázky a odpovědi" ze starého webu nadále používat. 

P.S.: Kdybych neměla registraci na mojeID vytvořenou již dříve, kvůli tomuto nesmyslu bych si ji rozhodně nevytvořila. A takových, kteří by to udělali je opravdu minimum.

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 9:54 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

A odkaz na službu "Zeptat se" momentálně ani nefunguje.

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 9:57 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, okénko Zeptat se naleznete na každé homepage. Pokud na něj kliknete, objeví se vám okno emailové zprávy, kterou můžete odeslat. nyní jsem to vyzkoušela a vše funguje. Možná se jednalo pouze o krátkodobý výpadek, ale dotazy nám bez problémů chodí již od spuštění nových stránek. 

Přeji hezký den. 

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 10:22 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den, blbá nejsem, tlačítko vidím.

Ale mně nefunguje, kliknu na něj a nic se nestane.

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 10:38 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

A edit a odstranění vlastního příspěvku zde ve fóru také ne.

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 10:43 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, zdvojený příspěvek jsem smazala. Je mi to líto, ještě váš problém proberu s kolegy z IT, ale opakovaně jsem to prověřovala na několika počítačích a vše by mělo být v pořádku.   

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 10:56 am
(@anetace-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Aha. Zkusila jsem to také na jiných počítačích. Prohlížeč musí být propojen s nějakým programem (e-mailovou aplikací), např. Outlook. Takže to je další věc, kterou bych si měla zřídit, pokud chci položit dotaz?
To je to zjednodušení oproti předchozímu webu?

OdpovědětCitát
Publikováno : 10/04/2018 10:01 pm
(@autohovorka-mojeid-cz)
Nový uživatel

Dostane se mi odpovedi na mou otazku. Chci odpoved do tohoto fora a nebo na uredni desku. Zatim se tady resi nejake nesmyly o nefugovani komunikace a prohlizecu. Jasne jsem napsal co chci a nic, bude to jiz rok. Fungujte!!!

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 16/01/2019 6:36 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážený pane Hovorko,

předně přijměte naši upřímnou omluvu za to, že zde Váš dotaz zapadl a zůstal tak dlouho bez odpovědi. Děkujeme za připomenutí a velkou trpělivost a zde posíláme vyžádané odpovědi.

Úřad MČ Praha 7 přímý přístup do registrů vozidel nemá. A to se netýká jen těch zahraničních, ale i toho českého. Pořízená data z kontrolních vozů v ulicích jdou na Městskou policii, která registrační značky spáruje s údaji z registru vozidel a poté informace s podezřením na přestupek ze ZPS dále postupuje na jednotlivé městské části. Vymáhání pokut ze zahraničí je obecně složitá a obtížně řešitelná problematika, nejen na obecní úrovni, ale také na celostátní. Stejně tak se s tím potýkají i v zahraničí, ačkoli k propojování systémů a zasílání pokut za hranice jednotlivých zemí již postupně dochází.

K Vašim dalším dotazům sděluji, že za uvedenou dobu bylo na úřad postoupeno 33 253 podnětů nesprávného parkování. Z toho bylo dosud rozesláno 26 324 výzev k zaplacení pokuty. Pokut bylo uhrazeno 15 349 v celkové částce 7 465 000,- Kč.

Výtěžek z této agendy pak městská část investuje zpět do dopravní infrastruktury a veřejného prostoru.  Financujeme z toho opravy chodníků, zvyšování bezpečnosti přechodů a křižovatek, bezbariérové úpravy i celé rekonstrukce ulic. V letošním roce máme na tyto akce vyčleněno celkem 29 mil. korun. 

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 05/02/2019 12:56 pm
Sdílet: