Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Oznámení
Smazat vše

Komplexní úklid komunikací

(@obyvatel-p7-mojeid-cz)
Nový uživatel

Po velkém ,,výslechu" se mi podařilo přihlásit na ID. Postarší méně obratní lidé s touto činností z toho budou špatní. Nutno říci, že z nových stránek a fóra nejsem šťastný...  Ale k věci: KÚK, čili komplex. úklid komunikací by se mělo provést jeho jarní kolo velmi brzy. V rubrice Úklid uvádíte historická data této akce pro jaro a podzim roku 2017. To je velmi důležitá informace pro kronikáře. I přistavení velkých kontejnerů končí v informacích březnem, naštěstí letošním. Do jakého fóra tento příspěvek vložit? Úklid pouze chodníků to také není a separovyný sběr také ne. Svou nespokojeností nad ZPS nebudu se v tomto příspěvku šířit, ale je a velká.

Citát
Úvodní téma Publikováno : 28/03/2018 11:35 am
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, zveřejnění informací o blokovém úklidu připravujeme. Nicméně než můžeme oficiálně informovat na webových stránkách, musí uplynout lhůta uveřejnění Veřejné vyhlášky (30 dnů) na úřední desce a dalších 15 dní uveřejnění Opatření obecné povahy. Pokud se k Opatření obecné povahy nikdo do 5ti dnů nevyjádří, nabude právní moci. Teprve pak je pro občany směrodatné a my ho můžeme publikovat. 

Všechny lhůty uplynou na konci příštího týdne, tedy nejpozději v týdnu po 8. dubnu budou zveřejněny.

Kamila Matějková

 

OdpovědětCitát
Publikováno : 28/03/2018 12:35 pm
(@obyvatel-p7-mojeid-cz)
Nový uživatel

Děkuji za ,,odpověď", ono se to dá pracně nalézt na webu TSK  http://letniudrzba.tsk-praha.cdsw.cz/imapa.aspx . Doufám, že tento odkaz nebude Vámi zlividován. Data čištění pro konkrétní ulice tam jsou uvedeny. Např. poslední blok 12 má termíny 3.5. a 15.10. Tzn., že dávno předtím už bude čištěn blok 1 a možná to Vaše uveřejnění po 8.4 bude až po něm.

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 28/03/2018 2:20 pm
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den,

pokud bude se nic nezmění, měl by úklid začít 17. dubna. Jak jsem již upozorňovala v předchozí odpovědi, je možné informace nalézt na Úřední desce Veřejná vyhláška - Oznámení o návrhu opatření obecné povahy a výzva k uplatnění připomínek nebo námitek KÚK.  Jakmile to bude možné, budeme informovat občany nejen na webových stránkách a facebooku, ale také prostřednictvím emailů a sms zpráv. Děláme to stejně již několik let.

Děkuji za pochopení

Kamila Matějková

 

OdpovědětCitát
Publikováno : 28/03/2018 2:41 pm
Sdílet: