Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Oznámení
Smazat vše

Zasedání zastupitelstva v čase koronaviru

(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Drahý mistře Vokuši,

oprášila jsem toto mrtvé "diskuzní" forum, kde se nediskutuje a kde jsem naposledy něco napsala před rokem, což považujete z mé strany za šikanu, zdržování vašich podřízených zaměstnanců a za řetězení stovky stejných příspěvků. Občané sem nepíší jak jste si přál, aby vás to na odboru komunikace nezdržovalo, rychlejší je to na oficiálním Facebooku Prahy 7 a tam se rádi připojí do diskuze i ostatní občané, když je nezcenzurujete. Mě cenzurujete. Tato těžkopádná forma komunikace zde, je ostudou úřadu Prahy 7. Navíc ani nedostaneme adekvátní reakce a odpovědi na dotazy a připomínky veřejnou formou, o kterou zde má jít. A trvá to dlouho, než vůbec zjistíte, že jsme sem něco psali. Připomenu Vám taktéž, že pravidlem komunikace s úřadem je pravá identita občanů, zde potvrzená aplikací. Falešné profily, které si pěstujete na FB, jako je "LuHaur", tedy nemají v diskuzních fórech MČ co dělat, at je to kdekoliv. 

Dotaz: Rada Prahy 7 schválila zasedání Zastupitelstva na 6.4.2020 - jakou formou to bude? Občané, kteří se chtějí dostavit budou vpuštěni do sálu? Proč není již informace o konání a programu zasedání na webu MČ Praha 7? 

Valerie Bromová 

Citát
Úvodní téma Publikováno : 30/03/2020 2:16 pm
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážená paní Bromová,

v souladu s krizovým opatřením vlády a příslušnými metodickými pokyny se bude zasedání Zastupitelstva MČ Praha 7 konat vzdálenou formou. Nařízení vlády za současného stavu ukládá, aby zasedání proběhlo prostředky komunikace na dálku umožňujícími účast členů zastupitelstva v reálném čase bez jejich osobní přítomnosti. Stejně tak krizové opatření výslovně vylučuje osobní účast veřejnosti. Praha 7 bude v souladu s výše uvedenými pokyny zasedání Zastupitelstva MČ Praha 7 realizovat formou videokonference. Zasedání bude zprostředkováno veřejnosti online přenosem.

Vše se v posledních dnech na základě uvedených pokynů technicky připravovalo, informace o konání zastupitelstva byla na stránkách zveřejněna včera.

Hezký den.

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 31/03/2020 8:26 am
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Drahý pane Vokuši, 

včera ráno po 7h ani odpoledne na webu MČ Praha 7 žádná pozvánka pro občany na Zastupitelstvo nebyla. Hrajete si s nastavením času? Máte ho špatně i tady.

Na brzkou viděnou Bromová 

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 31/03/2020 11:50 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážená paní Bromová, informace o konání zastupitelstva byla zveřejněna včera večer. Systém našich webových stránek pracuje s dvanáctihodinovým režime, což uznávám je v tomto případě trochu matoucí. Abych to tedy upřesnil, zpráva byla zveřejněna v 19:57. 

Hezký den.

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 31/03/2020 11:56 am
Sdílet: