Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Zaměstnanci p.Matěj...
 
Oznámení
Smazat vše

Zaměstnanci p.Matějková a p.Knitl

(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Drahý úřade Prahy 7,

sdělil jsi, že od 1.11.2018 již paní Matějková Kamila není v pozici manažerky komunikace.  Na jaké pozici, na jakém odboru a s jakou pracovní náplní je tedy nyní paní Matějková zaměstnána?

Kdo je nyní jmenovitě na pozici "manažer-ka komunikace" a "správce Diskuzního fóra," a "administrátor-ka oficiálních fb stránek MČ Praha 7"?

Pan úředník Knitl je ve stejné situaci jako paní Matějková, na jaké zaměstnanecké pozici působí pan Jiří Knitl od 8.10.2018?

S pozdravem Bromová

Citát
Úvodní téma Publikováno : 12/11/2018 7:49 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, paní Bromová, 

již jsem odpovídal v jiném vlákně, ale pro úplnost vkládám také sem. 

Kamila Matějková je zařazena v odboru Kancelář starosty a tajemníka jako referent samosprávy – tedy ve stručnosti plní úkoly a agendu volených orgánů. Pan Knitl byl v pondělí 12. 11. zvolen uvolněným radním, tedy v zaměstnaneckém poměru na úřadě pokračovat nebude.

K webovému fóru a facebookové stránce Prahy 7 opět opakovaně uvádím, že patří do agendy oddělení komunikace, tedy je spravují jeho pracovníci.

Pozice manažer/ka komunikace aktuálně není obsazena. 

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 14/11/2018 5:08 pm
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Vážený pane Vokuši,

pravděpodobně máte zadání diskutovat se mnou stylem "stokrát nic umořilo" občana. Už tak omezený a přiškrcený prostor pro zpětnou vazbu od radnice si nehodlám nechat sebrat a tento prostor pro veřejnou diskuzi je pouze zde v Diskuzním fóru a na oficiálním fb Prahy 7. Jste odd.Komunikace a vaší povinností je komunikovat s občany! Dostanete upozornění, když se zde dotaz objeví, tedy nemůžete tu nechat viset dotazy mnoho dní, to potom není diskuze, ale nehorázná ignorace.

Vaše odd. bez madam Matějkové čítá Vás pana Vokuše - vedoucího, šéfredaktorku Hobuletu Ing. Janicky, technickou referentku Kollárikovou Natálii a referenty Ing. Blinkalovou a pana Trčku, tedy 5! zaměstnanců.

Můžete pane Vokuši veřejnosti objasnit zda to souhlasí a zda je to málo lidí nebo moc? Jste spokojeni se svou výplatou a odměnami, je to dost? A jaká je náplň práce jednotlivých zaměstnanců na jejich pozicích? Na toto se rozhodně nebudu ptát v sekci "Zeptat se" kterou nikdo neuvidí veřejně. 

Paní Matějková je tedy převelena k rukám pana starosty Čižinského, tedy dělá fakticky to co roky předtím na pozici "manažerka komunikace". Dělá dál práci pro starostu nikoliv nestranně pro občany, což je její povinnost a závazek dle Etického kodexu zaměstnanců, je však placena z peněz všech občanů nikoliv z peněz pana starosty nebo své partaje PRAHA SDOBĚ. Jak dlouho bude zaměstnána na "odboru Kancelář starosty a tajemníka"? Současně nyní zastává funkce bez své odborné přípravy ve "Výboru pro kulturu, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP" a ve "Výboru pro sociální politiku ZHMP" ačkoliv žádné zkušenosti se sociálními problémy občanů nemá. Jelikož je zaměstnankyní obce a zároveň zastupitelkou, můžete občanům poskytnout její životopis a dosažené vzdělání? Paní zaměstnankyně - zastupitelka Matějková se bude přednostně nyní věnovat jaké své práci - zastupitelské nebo zaměstnanecké?

U pana Jiřího Knitla jsem položila jasnou otázku. Proč na ni neodpovíte přesně a musím ji opakovat? "Na jaké zaměstnanecké pozici působil pan Jiří Knitl od 8.10.2018 do 31.10.2018 nebo do 12.11.2018 kdy složil slib zastupitele MČ Praha 7? Pan Knitl je zároveň zastupitelem na ZHMP, jaké práci se bude věnovat přednostně, té v MČ Praha 7 nebo na magistrátu. Na MHMP ma funkci předsedy " Výboru pro národnostní menšiny" a zde na Praze 7 bude údajně obhospodařovat "veřejný prostor a životní prostředí", můžete tedy zveřejnit životopis pana Knitla a jeho odborné dosažené vzdělání v těchto diametrálně rozdílných gescích?

S pozdravem V. Bromová

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 18/11/2018 9:00 am
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

A ještě poznámka pane vedoucí Vokuši - překlepy zde před odhlášením nelze opravit, ačkoliv je tu tato možnost nabídnuta, udělejte s tím webem něco ať to jde.

Bromová

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 18/11/2018 9:11 am
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Vážený pane Vokuši, vedoucí odd. Komunikace,

držím v ruce aktualizovaný bulletin úřadu MČ Praha 7, z 15.11.2018. Tzv. "Ustavující zasedání Zastupitelstva MČ Praha 7" bylo 12.11.2018. 

Pan radní Jiří Knitl je stále zároveň veden co by vedoucí odb. OVP. Znamená to tedy, že je radní a navrch i zaměstnanec úřadu a bere dva platy?

Poněkud by to nesouhlasilo s tím, co jste tady sdělil i s tím co občané slyšeli na posledním zasedání Zastupitelstva.

S pozdravem Bromová

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 19/11/2018 1:22 pm
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážená paní Bromová, mohu Vás ujistit, že pan Knitl je od ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha 7 skutečně jen uvolněným radním a nikoli vedoucím Odboru péče o veřejný prostor, jako byl do té doby. Nevím, jaký bulletin máte k dispozici, ale já se dívám na aktualizovanou verzi z 15. 11., a tam je to přesně takto uvedeno.

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 19/11/2018 2:13 pm
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Vážený pane Vokuši,

kdybyste můj příspěvek četl, přečetl byste si, že držím v ruce stejný bulletin jako Vy z 15.11.2018. Fotografii přikládám. Pan Knitl nám v tomto bulletinu vládne jakožto radní MČ a jako bokovku má ještě pozici vedoucího odb.OVP.

Opět jste neodpověděl na toto:

Můžete pane Vokuši veřejnosti objasnit zda to souhlasí, že na odb. Komunikace je zaměstnáno 5 lidí a zda je to málo lidí nebo moc?

Jste spokojeni se svou výplatou a odměnami, je to dost?

A jaká je náplň práce jednotlivých zaměstnanců na jejich pozicích? 

Jak dlouho bude paní Matějková zaměstnána na "odboru Kancelář starosty a tajemníka"?

Paní Matějková současně nyní zastává funkce bez své odborné přípravy ve "Výboru pro kulturu, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP" a ve "Výboru pro sociální politiku ZHMP" ačkoliv žádné zkušenosti se sociálními problémy občanů nemá. Jelikož je zaměstnankyní obce a zároveň zastupitelkou, můžete občanům poskytnout její životopis a dosažené vzdělání?

Paní zaměstnankyně - zastupitelka Matějková se bude přednostně nyní věnovat jaké své práci - zastupitelské nebo zaměstnanecké? 

U pana Jiřího Knitla jsem položila jasnou otázku. Proč na ni neodpovíte přesně a musím ji opakovat?

"Na jaké zaměstnanecké pozici působil pan Jiří Knitl od 8.10.2018 do 31.10.2018 nebo do 12.11.2018 kdy složil slib zastupitele MČ Praha 7?

Pan Knitl je zároveň zastupitelem na ZHMP, jaké práci se bude věnovat přednostně, té v MČ Praha 7 nebo na magistrátu?

Na MHMP má pan Knitl funkci předsedy " Výboru pro národnostní menšiny" a zde na Praze 7 bude údajně obhospodařovat "veřejný prostor a životní prostředí", můžete tedy zveřejnit životopis pana Knitla a jeho odborné dosažené vzdělání v těchto diametrálně rozdílných gescích?

S pozdravem V. Bromová

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 20/11/2018 5:47 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážení paní Bromová, Váš dotaz jsem samozřejmě četl a právě z toho důvodu jsem byl překvapen přiloženým obrázkem, na kterém je pan Knitl uveden jako „pověřený vedením Odboru péče o veřejný prostor“. Neboť v bulletinu z 15. 11. je správně na této pozici uvedena paní Valentová. Naproti tomu u obrázku, který jste poslala včera, je skutečně drobná chyba, jelikož ve jmenném seznamu u pana Knitla zůstal kromě odkazu na radu také odkaz na uvedený odbor, který tam již být nemá. Děkujeme za upozornění, již jsem požádal o nápravu.

Na Vaše zbývající dotazy samozřejmě také odpovím, nicméně ty již nejsou na rychlou reakci a vyžádají si trochu času. Děkuji za pochopení.

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace  

OdpovědětCitát
Publikováno : 21/11/2018 3:52 pm
(@valerieb-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Vážený pane Vokuši, 

co je pro Vás a váš odbor rychlá a pomalá reakce?

Jak dlouho trvá pomalá reakce?

Jak dlouho trvá rychlá reakce? 

S pozdravem Bromová

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 10/12/2018 4:25 pm
Sdílet: