Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Čištění chodníků st...
 
Oznámení
Smazat vše

Čištění chodníků strojmo

(@jiri-stejskal13-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den.

Už to tady padlo. Ale je bezpodmínečně nutné, aby i v NEDĚLI od 6:30 do 6:50 jezdil stroj čistící po chodník mezi Janovského - pplk. Sochora tam a zpět? Bydlím v prvním patře a kdo ne, neví co to je hluk. Pořád vše pro cyklisty a občany, tak se laskavě věnujte i takovýmto věcem. Argumenty typu že je to tak naplánováno, zajímají pouze vás. Děkuji za nápravu.

Citát
Úvodní téma Publikováno : 16/12/2018 7:01 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Vážený pane Stejskale,

konzultoval jsem Váš podnět s naší úklidovou firmou 7U a budou se snažit zapracovat změnu v čase úklidu do svého harmonogramu. Obecně bývá tento typ čištění ulic tradičně plánován do časných ranních hodin především z toho důvodu, aby občané mohli během dne vyjít již do uklizených ulic a pohyb uklízecích strojů nepřekážel pohybu chodců a nestřetával se s další dopravou.  Některá vozidla vyjíždějí i v pozdější dobu, to ovšem není možné naplánovat u všech krom uvedených argumentů také z důvodu otevíracích hodin skládky a dalších návazností. V dotčené lokalitě se však jedná o poměrně širokou ulici, kde úklidový vůz musí projet zmíněný úsek vícekrát, proto se pracovníci úklidu vynasnaží práce přesunout z víkendových časných hodin na jinou dobu.

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 17/12/2018 1:33 pm
Sdílet: