Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Rekonstrukce - Lete...
 
Oznámení
Smazat vše

Rekonstrukce - Letensky kriz

(@jakubpavlik1981-mojeid-cz)
Nový uživatel

Dobry den, v lonskem roce byla vytvorena studie na rekonstrukci ulic v ramci Letenskeho odstraněný odkaz V mate nejake dalsi podrobnosti o prubehu projektu, popripade odhad kdy tento projekt bude realizovan? Dekuji

Citát
Úvodní téma Publikováno : 18/03/2018 4:56 pm
(@kamila-matejkova)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, koncepční studii rekonstrukce ulic Veletržní a Dukelských hrdinů zpracovává Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy na podnět Dopravního podniku hl. m. Prahy a MČ Praha 7. Její vypracování schválila Rada hlavního města Prahy svým usnesením ze dne 19. 4. 2016. Městská část Praha 7 studii průběžně konzultuje a připomínkuje. Práce na studii se již blíží dokončení, finální řešení však dosud nebylo městské části předloženo.  Informace k návrhu můžete nalézt na webových stránkách IPR na tomto odkazu http://www.iprpraha.cz/letenskykriz .  Na těchto stránkách bude také následně prezentován výsledný návrh po jeho schválení Radou hlavního města Prahy.

Realizace návrhu studie se předpokládá po etapách, prioritním úsekem k řešení bude ulice Dukelských Hrdinů (v části zahrnuté do studie), kde je potřeba rekonstruovat tramvajovou trať. K realizaci tohoto úseku by mohlo dojít cca během následujících tří let.

S pozdravem

Ing. arch. Martina Čermáková

OdpovědětCitát
Publikováno : 20/03/2018 9:56 am
Sdílet: