Tato stránka je určená k diskuzím občanů městské části Praha 7. Diskuzi řídí správce, který hlídá dodržování pravidel diskuze.
Pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je určena služba Zeptat se popřípadě Nahlásit problém.

Chybějící lavičky
 
Oznámení
Smazat vše

Chybějící lavičky

(@obcan-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den,

jelikož nevím kam dát můj dotaz dávám ho sem. V Holešovicích byly umístěny lavičky a najednou zmizely. Můžu vědět z jakého důvodu a kdy budou vráceny lavičky? Když si vůbec není kam sednou a zvlášť když je takovéhle vedro bylo fajn si na chvilku někde sednou.

Citát
Úvodní téma Publikováno : 05/06/2019 9:22 am
(@obcan-mojeid-cz)
Registrovaný uživatel

Dobrý den, lavičky se vám povedlo odstranit okamžitě, ale co odpovědět na dotaz? Řeší vůbec někdo podměty na diskuzním fórum, které jak vypadá vůbec nefunguje!!

OdpovědětCitát
Úvodní téma Publikováno : 23/07/2019 7:16 am
(@martin-vokus)
Registrovaný uživatel Admin

Dobrý den, pane Soukupe,

 lavičky, o které Vám pravděpodobně jde, byly odstraněny, neboť byly na našem území umístěny načerno. Jednalo se o reklamní lavičky soukromé firmy, která na jejich umístění neměla patřičná povolení.  Počet laviček na našem území nicméně budeme rozšiřovat. Aktuálně v oblasti Holešovic vytipováváme vhodná místa, kde by se nové městské lavičky mohly již brzy objevit.

K dalšímu uvedené bych rád doplnil, že podněty z tohoto diskusního fóra se určitě zabýváme, nicméně, jak je i v pravidlech v horní části této stránky uvedeno, pro dotazy občanů na zaměstnance či vedení městské části je primárně určena služba Zeptat se.  

Děkuji za pochopení.

S pozdravem

Martin Vokuš, vedoucí oddělení komunikace

OdpovědětCitát
Publikováno : 29/07/2019 5:44 pm
Sdílet: