archivní článek, informace již nemusí být aktuální

Vláda vyhlásila nouzový stav na příštích 14 dnů. Učinila tak na základě žádosti všech krajů ČR. Nouzový stav platí od půlnoci z neděle 14. 2. na pondělí 15. 2. a navazuje tak na dosud platný stav nouze. Uzavřené zůstávají všechny obchody, služby, restaurace nebo skiareály jako doposud. Platí také stejné podmínky pro nošení ochranných prostředků či omezení pohybu a shromažďování osob.

Mezi dílčí změny, které začínají platit od pondělí 15. 2., patří fungování knihoven v režimu výdejních oken či povolené komisionální zkoušky ve školách. S návratem některých tříd (jako jsou 9. třídy nebo maturanti) do škol se počítá na začátku března. Aktuálně se řeší systém pravidelného testování žáků. Zrušilo se také omezení hodin pro veřejnost na úřadech.   

 

Úřad MČ Praha 7 zatím stále funguje v dosud platných úředních hodinách.

pondělí 8:00 – 13:00 hod.

středa 12:00 – 17:00 hod.

S ohledem na nově přijatá opatření budeme nyní řešit nastavení dalšího režimu otevření úřadu pro veřejnost v souladu s aktuálními epidemiologickými požadavky. O změnách vás budeme informovat.

Prosíme občany, aby nadále v maximální míře využívali možnosti online objednávání na konkrétní dny a časy. Objednaní klienti budou odbaveni přednostně. Dále apelujeme, aby v tyto dny omezili návštěvy úřadu pouze na nezbytně nutné případy a v rámci možností využívali vzdálené komunikace (emaily, telefon). Podrobnosti ZDE.