Výzva - Oznámení o zahájení výběrového řízení MČ Praha 7 - k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem \\\\\\\"ZŠ Strossmayerovo náměstí - budova - reko osvětlení a elektrorozvodů - I.etapa\\\\\\\"



Předmětem plnění této veřejné zakázky malého rozsahu jsou stavební práce, spočívající v rekonstrukci silnoproudých a slaboproudých rozvodů v 1. PP a 1. NP objektu Základní školy Praha 7, Strossmayerovo náměstí 4 (dále jen „Základní škola Strossmayerovo nám.“ nebo „základní škola“), na adrese Strossmayerovo náměstí 990/4, 170 00 Praha 7, Holešovice.

Předmět plnění je vymezen touto Výzvou k podání nabídky (dále jen „výzva“), návrhem Smlouvy o dílo č. 2019/OIVZ/010 (dále jen smlouva), která  je Přílohou č. 2 této výzvy. Předmět plnění této zakázky je dále vymezen technickými podmínkami zadavatele, které jsou uvedeny v projektové dokumentaci s názvem: „ZŠ Strossmayerovo náměstí 990/4, Praha 7 – Úprava elektroinstalace – etapa I“. Tato projektová dokumentace je ke stažení na Úřední desce MČ P7 po dobu trvání lhůty pro podání nabídek, včetně soupisu stavebních prací, dodávek a služeb, který je přílohou č. 3 této výzvy.